Coaching

Zoekt u geen therapie, dan kunnen coachingsgesprekken u zeker helpen. Er zijn periodes in uw leven waarin het allemaal niet gaat zoals u wilt. U zit niet lekker in uw vel. Lichamelijk ervaart u vage klachten, u denkt veel, dingen lopen niet zoals u wilt. U loopt vast en weet niet hoe u verder moet. Misschien denkt u dat u het allemaal niet aankunt of dat u gefaald hebt, bijvoorbeeld op uw werk, in uw studie, thuis met de kinderen en/of in uw relatie met uw partner of dat uw ouders u niet begrijpen. Ook het leven in een voor u vreemd land of tussen/met andere culturen kan lastig zijn wanneer u de culturele codes niet kent. 

Wat u wilt is een coach die u begrijpt, die uw leefomgeving met culturele codes kan volgen. Maar ook iemand die u kunt vertrouwen en bij wie u uzelf durft en kunt uiten. Zo krijgt u inzicht in de vervelende situatie waarin u zit. Op een prettige manier zoeken we naar oplossingen die bij u passen en die echt helpen. U gaat uzelf fijner en sterker voelen, waardoor u meer zelfvertrouwen krijgt. Net als vele anderen zal dit u ook lukken!

'Coaching door Senata veranderde mijn leven, ik voel me sterker, ik heb meer zelfvertrouwen als moeder, als partner en ook als werknemer '.
 'Door coaching van Senata was ik in staat om mijn HBO diploma te halen'.